Tiden går så fort!

Det kändes som igår kattungarna var små pytte bollar! Men de har vuxit så det knakar och snabbast gick det i början, vi vägde dom varje dag för att hålla koll så de inte gick ner för då blev det nappflaska som komplement! När vi fick dom deras 3: dag vägde den minsta bara 120 gram!!! som ett ägg! su väger den största ( plumsan) ca 1/2  kilo! de ni - så här ser det ut när man blickar tillbaka:




Nu är det stora små bollar som gärna äter själva favorit maten är fläskfilé som vi ofta lagar och då ska faktiskt alla i huset få smaka! Till och med skygga mamma Akiki vågade sig fram från under sängen för att ta några mumsbitar ur min hand...



Man kan inte tro att de redan har fått riktiga rovdjurs tänder men de gnager på allt och alla inte minnst minna stackars tår ibland - det kliar säkert mycket nu när dom växer ut och dom kommer väl till användning middagstid det var både underhållande roligt och gått kan jag tänka för Raad satt en lååång stund och gnagde på en jätte filé som sakta men säkert krympte och tillslut förvann sen somnade han av all utmatning mätt och belåten!


                                       ...nom nom nom....

Kommentarer

  1. Åååh vilka gosisar!!

    Ni har en rolig tid framöver, de blir bara busigare och busigare.. =) Men de kommer sätta ett ordentligt avtryck i era minnen.

    /Anna (jourhem åt Pishi och Watson)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...