Till "guld och gröna skogar!" med en snövit terrier!

Äntligen mini-semester! Mammma var snäll och ställde upp som katt vakt i helgen så jag och Sötis kunde få komma iväg...

Så skööönt att sova en HEL natt utan att bli väckt! Vakna, ta ett morgon dopp och äta frukosten på bryggan och titta på solen i vattnet! Ta en urlång promenad på småstigar och snirkliga grusvägar, gå i timmar så bena värker och sen bre ut sig i gräset och somna. Äta middag i skydd av lilla äppelträdet. Plantera nya potatisar och skörda sommarens godaste potäter, själv med egna händer i den mulliga svala jorden. Traska i måssiga-skogen fylla korgen med skogens guld (kantareller) hitta nya och gamla stigar med älgspår vid gömda myren... somna till ljudet av sångsvanarna som svävar över sjön utanför sovrumsfönstret. Mätt på vildhallon. Sommar.... eller i alla fall den lilla bit av den magiska sommaren som en dödlig hårt arbetande sliten medmänniska hinner med! Men ljuv, ack så ljuv. <3




Ps. Den vita hunden heter Shimo och har min sambo-sötnos"R" som lill-husse men han bor inte med oss utan med R´s familj  vi tänkte Shimo skulle gilla att få följa me´och R brukar ju sakna han så ( prescis som jag saknar min Tax Bella som bor med pappa) ni kan ju gissa om vovve och lill-husse blev glada av att få umgås hela helgen !?(precis som när dom båda var "smågrabbar"!)


hoppas ni också hade en toppen helg!

Kommentarer

  1. Vilken härlig helg ni haft !!!
    Här har det också promenixats i skogen , men inte hittade vi nåt guld :(
    Men lite vildhallon har vi smaskat på :)

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt inlägg hos mig.
    du är så välkommen tillbaka.
    Jisses vilka kantareller !
    Avis, måste till Landet igen.
    *ler*
    Ha en underbar dag !
    Kram Inkan

    SvaraRadera
  3. Åh, så härligt det ser ut att vara på Landet! Känner mer och mer hur jag antar en grön ton av avundsjuka. :) Skönt för er att få sova igen lite tid, för visst blir man trött av att väckas flera gånger per natt. Kram Stationskattmatte.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...