Söndagspromenad med Lådbils-Rally tema, Magdans och Gourmet-middag!

Söndag... Sista dagen på helgen sorgligt men sant! Så eftersom vi sov bort hela lördagen begav det sig för en långpromenad! längs med hela Norrmälarstrand via gamlastan och viadare genom hela södermälarstrand! Vi tog en heldagspromenad utew i det varma sommarstockholm och hade flera etapper inplanerade på schemat! först gick vi hemmifrån till butiken Dragon´s Lair där vi köpte sällskaps-spelet Citadels seadan vidare till Munchen bryggeriet för att titta på RedBulls årliga  lådbilsrally!



Det var tydligen ca 25000 på plats! Och 45 bidrag Vi gav upp efter ca 2h och ca 20 bidrag det var underhållande men sen började ju magen kurra... så vi promenerade hem (fast via en kort avstickare) till butiksslingan Götgatan för lite shopping där såg vi lite oväntat 3 st dansöser uppträda! 



Sen så vart det hela vägen hem! hu va trött jag va efter att ha stått å gått hela dan!
Väl hemma var det dax att laga middag för vi skulle ju få gäster! Brudparet skulle komma förbi och jag hade inskaffat 1kg marinaerade kyckling fileer som skulle garnaeras i ugn med 1 blåmögelost och fäsrk-persilja färsk-basilika färsk-timjan lite grädde citronpeppar och så en sallad samt lite pasta på det ovanligt Lyckat blev det! :D Nom-NOM! Gästerna gosade såklart med katterna inte äns katti som gömde sig i väskan kom undan! <3






Hoppas ni oxå haft en toppen helg! Natti <3

Kommentarer

  1. Mums!
    Den maten skulle man Gärna vilja bli bjuden på!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...