Alice Cooper på Gröna Lund 4 juli och en blöt morgon olycka...

Imorse hände det en blöt olycka... Det var faktiskt inte meningen men en av missarna är ju skadad och har svårt att gå så han han inte till toaletten det gör ju ont att gå och så blev det blött... ush husse fick stanna hemma halva dan å tvätta säng-stuff... Tur att han hade kul igår då - han fick ju se Alice Cooper LIVE på Grönan! Inte min smak men han och hans brorsa hade ju Jamarns-kul för de jamade hela kvällen och kom hem sent!




Våra små missar jamar inte så högt de är mest gosiga...


Utom olyckans skylldiga som skämdes i ett hörn... men vi vet att det inte var meningen det är inte lätt när man får massa medicin är skadad och mår dåligt :( - och måste ha strut! :O


:(      <3

Kommentarer

  1. Inte lätt att hinna med alla gånger när man inte mår riktigt bra. Tur att det mesta går att tvätta. Ingen skada skedd i längden. *nosbuff* Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Ett tips för att han ska må bättre, i alla fall inombords, är att tvätta honom med en fuktig handduk med små rörelser så han får känslan av att bli slickad ren. Nu har ju han en mamma och syskon som kanske gör det åt honom, men de kanske inte putsar på alla ställen han vill komma åt.

    MVH Anna - Hoppas på snabb förbättring

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...