Brev från systrarna!

Idag fick vi brev från våra tjejer! Det gjorde mig såååå glad vilken fin och omtänksam ny matte/familj de har fått! Det kommer säkert bli super bra! Tänkte att ni kanske också vill veta hur det gick:



Hej jourmatte!
Ja, du har rätt, när de jamar vill de leka/gosa! Igår var de inte så intresserade av oss faktiskt. De hade fullt upp med att nosa runt och undersöka nya stället. Det var därför vi bara gav dem ett rum att vara i till att börja med. Och lät dem sova ensamma första natten så de skulle få trygghet av varann utan att någon främmande var med.
Inatt kl halv fyra jamades det inifrån rummet och jag gick upp för att kolla läget. Då var de jättegosiga och kom fram och buffade på mig och ville bli klappade så jag blev uppe en hel timme och lekte. Det var som om de behövde bli säkra på platsen först innan de brydde sig om folket.
Imorse ville de absolut komma  ut ur sitt lilla rum och upptäcka resten av huset. Nu var de inte rädda längre utan gick de omkring med svansarna högt och skulle testa trappan och kolla hela bottenvåningen och undersöka alla möbler - på, under och bakom. Sista timmen har de jagat varann i vardagsrummet och är så trötta att de sover i köket.
Det är verkligen jätterara och sällskapliga katter och blir säkert väldigt keliga bara de får vänja sig lite vid oss. Nu får man gärna klappa och leka och gosa men de lägger sig inte i knät, någon måtta får det vara! Båda har gått på lådan och de äter bra så det verkar som om de har funnit sig tillrätta. Det är skönt att de har varann så inte allting förändras för dem samtidigt.
Tack för att ni har gjort katterna så tama och trevliga under den tiden de fick vara hos er.
Hälsnigar!



Visst var det fint det fick mina ögon att tåras (av glädje lättnad och lite saknad) <3

Kommentarer

  1. Det låter ju toppen! men förstår att du saknar dem.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vad kul med brev, och skönt att det går så bra med de små liven!

    SvaraRadera
  3. JAMen så kul att dom verkar trivas i sitt nya hem !!!
    Kuligt att ni fått brev från dom :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...