Slutligen på med Strut!

Den har kallats kattens (och hundens) värsta mardröm! Pälsdjurens stora skräck: Struten



Ni vet Plumsis har skadat foten det blev 3:e gången till veterinär idag (hos Kattstallet Åkeshov) stackarn fick sömnmedel/lugnande och sen sprutade vet in massa massa sårtvätt och antibiotika i såret!ush vad han pep det såg ut att göra så ont! Men han var super duktig! Tyvärr ska nu såret luftas då får man inte slicka :( det blev STRUT!



Men han var jätte duktig även på att åka Kollektivt! Det blev andra gången denna gång T-bana förra Buss och det går super- knapt ett pip! han sitter i sin mjuka kattväska (bild ovan) och tittar på mig och resenärerna bara han får se ut håller han sig lugn!

Ni vet nu när Plumsan (flocken/kullens Alfa-hanne) har blivit sjuk så har Katti tagit chansen att bli Alfa-hona och flockledare hon har tagit bästa platsen i fönstret och får äta först men man måste ju försvara sin position så hon älskar att ta över Plumsans Bär väska! (se nedan)


Jag hade styrelsemöte idag och var borta ca 30 min när jag skulle kolla till Plumsan så möttes jag av ett super-glatt spinnande! Förvånat såg jag en stålt kattunge sovandes på mattan (UTAN STRUT!) den hade han lyckats få av sig men efter ny snirklig anordning lär det inte hända igen!!!

Ps. ser ni var mycket bättre benet ser ut! tyvärr haltar han fortfarande och har antibiotika 1v till samt att jag måste stödmata 5ggr per dag + antibiotika 3ggr eftersom han inte kan äta själv (inte vill + har strut) ush....

Kommentarer

  1. Stackars lilla Plumsan , det är ju jättejobbigt med strut man kan ju inte ens gå framåt. Uppmuntringsbuffar

    SvaraRadera
  2. Till o börja med en hederstass till matte!
    Bra jobbat.
    Tråkigt med tratt, men du kanske slipper höra en massa 2bening prat. ;-)

    SvaraRadera
  3. Stackars Plumsan som är tvungen att ha en dumstrut på huvvet :(
    Det måste väl vara det den heter eftersom man INTE vill ha den dumma struten på sig ;-)

    SvaraRadera
  4. Den där struten har vi hört jamas om av kompisar och den verkar INTE vara något skoj alls... :( Hoppas att du slipper den snart. Kurr och burr.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...