En fanstastisk Lördag - med en Episk Bad-utflyckt Bästa Pizzan klipp dopp cykel safari och nappflask-middag...

Lördag den 23 juli 2011.

Vi vaknade trötta efter flera nattliga nappflask-matningar under natten...
Solen sken lockande vid lunchtid och vi tänkte att man kanske skulle cykla å bada? Det är ju klokt att lämna katterna ifred såhär första dagen... Sagt och gjort vi packade ihop lite av varje och gav oss ut på Äventyr! Nu var det ju så att Sönosen kvaddat sin cykel så den låg i Villan i Mälarhöjde och väntade på hjälp. Det innebar att vi fick leda min cykel dit...



Vi begav oss från St Eriksplan via Fridhemsplan, Rålis, Hornstull, Liljeholmen och hela rödalinjen till Mälarhjden promenerade vi i sommar värmen småpratandes vi skulle ju döpa de nya katterna! Men vad ska dom heta? Jag tyckte om Grace, Toulose, celeste... Sötis föredrog Maximus Brutus etc den enda vi kunde enas om var Mamman som med sina skrpt röda Ögon döptes till Ruby.... Väl i Villan i mälarhöjden hälsade vi på Sötnosens lillebrors vovsing en ung Greyhound som låg å solade i gräset jag mumsade i mig lite körsbär innan vi begav oss för att äta stockholms kanske godasste Pizza på SpaderDam.







Sen fortsatte äventyret inte tillfots utan på cykel mätta och belåtna trampade vi fram till Axelsbeg där svängde vi ner mot Mälaren och följde vattnet hela vägen hem! Men givetvis tog vi det efterlängtade badet vi klipporna i Vinterviken! :) Lite kalt men skönt med ett dopp i solnedgången efter den låga strapatsen.. En av de underbaraste platserna en sommar kväll i stan om du frågar mig! :D





Över berg och broar, stigar i tallskog och vid bryggor traskade vi längsmed kustlinjen hela vägen hem med utsikt över halva stan <3 Ekensberg, gröndal, liljeholmen och så ätligen cykelvägen hem... Du mo tro att vi var helt SLUT!



Men ingen vila blev det väl hemma väntade 4 små utsvltna tultingar som skrek på mat... Flaska efter flaska sörplade dom i sig och mamsan fick lite Whiskas kattmjölk hon me´ (i nappflaska) nån måtta får det va på mammas-matstrejk!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...