Dag1 Frukost på sängen.

Vi fick veta att ungarna var i 4 olika storlekar trip-trap-trull och en tjockis. Troligen var det tjockisen som fick all mjölk! Så planen var att vi skulle mata... Vaknar runt 4 på morgonen av ett intensivt pipande och hittar tjockisen på sovrumsgolvet, när jag ska bära in honom ser vi att Mamma är BORTA!!!!! massa massa letande och lite panik sen ser vi att hon tryckt in sig i säng kanten! (hon är så liten mammis)



Vi passade på att mata pluttisarna och sen föste vi in henne till sina bäbisar... 






Dåså... dax att sova lite nu? En kort stund blev det 9.06 vaknade jag igen av ett högt gnyende/pipande och hittade tjockisen 1,5 från mamma mitt på golvet! bara att lägga tillbaka men pippandet ökade av alla de andra så jag gjorde en ny nappflaska och matade dom minsta som sög som en vacumpump så intensivt att öronen fladdrade!!!! (movie-kommer!) så åter igen sova???

Kommentarer

  1. Vilken rivstart! Väldigt olika.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vilka ljuvliga små busfrön! Och hungriga, förstås. Är det ungar i samma kull som är så olika i storleken eller har mamman adopterat en lite större unge som hon tar hand om? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Åh sååå sööta dom är !!!
    Vad då sova på natten ??!!
    Det gör inte jag heller , har fullt upp med att springa o jamma i hallen ;-)

    SvaraRadera
  4. Haha! Kjelle-B får du leva rövare på natten va? vill inte din matte sussa? ;) stackarn blir helt slut om jag inte får sova men lär inte bli så mycket sova ett tag framöver :P

    @Stationskatterna: vi vet inte (dom vet inte så mycket) men vy tycker det ser ut som att "tjokisen" kan va 2v äldre... men men ... läs mer här:

    http://cutenoverload.blogspot.com/p/kattfamiljen-sommar-2011.html

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...