Plumsan ...


Det är inte lät att vara en liten Plumsa..

Plumsan har alltid varit en fighter! Plumsan föddes som minst i sin kull men med all energi och kraft blev han snabbt den största. Lillplumsan som alltid varit den lekfullaste busigaste kattungen med osinande energi.  Han har blivit störst, starkast, coolaste killen i gänget... en lurvboll som man tråtts tånafsande blir helt kär i... en äkta Alfa hanne...Det finns så mycket power i den lilla kattungen...Och det behöver han mer än någonsin nu! En liten kattunge som blir sjuk har svårt att äta och tappar lätt livslusten på sjukhuset sa dom att om han har otur kanske han inte klarar sig men vi ska ge honnom allt stöd han kan få med antibiotika stödmatning från flaska och annat...Och så få vi be lite till kattguden :)



Här ser ni plumsan 1,5 v gammal innan han äppnat ögonen! Vilken liten krabat! Knappt att man känner igen honnom! Nedan ser ni plumsan idag med sin svullna bak-tass!



I morse sprang husse till apoteket 8 på morgonen då de öppnade sen hem igen och så fick vi stödmata med Nappflaska som när han var liten, men busplumsan har fått vassa tänder och bet av nappflaskpipen fasst lite mjölk slank ner och medicinen och sen fick han vila och dia!





Vi kom båda hem tidigare från jobbet för att kolla till honnom och även om foten sväller så har smärtstillandet hjälpt han orkade äta sin favo mat själv (kattunge-Mjau) och ligger nu och diar hos mamsan!  :) Kämpa på Plumsis vi vet att du kan! <3



Ps. Det finns säkert olika familjer och olika jourhem, ni kan säga att det inte är våra katter men jag har haft dom hos mig sen de var nyfödda och när vi har kattungar  blir det ett med vår familj och då ger man så mycket kärlek och omsårg man kan och det är som att se sin sån/bror eller bästa vän lida just nu....

Kommentarer

  1. Den tassingen såg inte kul ut.Vi håller tassarna för att det går över fort.Nosbuff

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...