4 Juni Fest! "summerburst"


Igår var det 4 juli då satsade Stockholm (Sverige  ja norden)  på en Riktig rysare till endagsfestival för första gången! Igår på Stockholm Stadion. Under en hela dagen och kvällen körde liveakter och dj's, de samsades på scen i ett för Sverige helt unikt evenemangsformat.
Arenan Stockholm Stadion byggdes för dagen om till en fullskalig dagklubb med alla ingredienser för besökarna. Arenan förvandlades till norra Europas största dansgolv, ett antal serveringsområden, trevliga lounger och VIP-cabanas för större sällskap.
Bekräftade akter för Summerburst Festival, premiäråret;
- DAVID GUETTA - AVICII - CALVIN HARRIS - DADA LIFE - JOHN DAHLBÄCK - ADRIAN LUX - Special guest: - ERIC PRYDZ
Jag kan tänka mig att det var väldigt efterlängtat och inspirerat av andra säkra uppskattade koncepts så som Nikki Beach och Stockholmarnas egna stockolmsveckans-klassiker "Kallis" aka Kallbadhuset i Visby som är en helt obeskrilvlig upplevelse att festa hela dagen och dansa i solen för att sen ta ett dopp i havet och strosa runt i vackra visby! Jag hoppasverkligen det blir ett nytt summerburst nästa år! Sedan Fortsatte efterfesten på Nattkulubbarna runt Stureplan och det var en folkfest när 1300 festisar välde ut på gatorna! Jag och Helena hamnade på Amba och röjde vidare på dansgolvet tills det ljusnat därute! 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...