Tack för vinsten!

Jag fick veta att vi van blogg tävlingen av bloggar kissemissen Kjelle Bus - vill passa på att Tacka!
-  Som vinnare önskade jag att min present dedikeras  till Vaxholms Katthem "djurhjälpen" och fina Madde som jobbar där och har ett hjärta av guld och med dom andra änglarna sliter och kämpar för övergivna-katters rätt till ett bra liv!  <3 tusen tack :) <3 (hoppas det är ok att du får synas lite i rampjuset här Kjelle men du e ju så fin!)







Appropå vinst och låtteri så har våra underbara katter fått nitlotten ser det ut som för veterinären tycker inte att katt-allergi är att leka med! I sitt förra hem hade dom massa kemikalier som troligen gjorde dom sjuka därför beslutades det att alla skulle schamponeras för att få bort ev Klorin som kanske satt kvar i mammornas päls och skadade dom och ungarna, hur kul tror ni det var??






Torra och tvättade blev de tillslut - kan som tröst hälsa att exemen stort sätt nu är borta troligen för att alla har ätit special kost de får kokt fisk (torsk/strömming/lax) eller kokt färsk-kött (lammfärs/kalvfers/kyckling fesr med lite kokta rotfrukter i) mums att vara allergiker e kanske inte så farligt om man har bra folk som tar hand om en??? :) 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

1:a Advent - en promenad till största julgranen och NK JULskyltiningen!

classic art Make-over aka yearly Modern Renaissance contest at worth1000.com

Kattväder och rövarhistorier...